Gönül Angın’dan yeni albüm!

Gönül Angın’dan yeni albüm!

Gönül Angın’dan yeni albüm!

Gönül Angın’dan yeni albüm!
07 Nisan 2019 - 16:03

Sanatçı Gönül Angın yeni albümüyle gündemde.Angınmüziğe çocuk yaşlarda başladı. Orta öğrenimi sırasında T.S.M korolarına 4 Yıl devam etti. Konservatuarlı sanatçı , Sadun Aksüt , Süheyla Altmışdört , Melahat Pars , Yüksel Örsez ve Yıldız Tunbul gibi değerli hocalardan ders aldı. 2013 Yılında , Elenor Müzik'ten 11 şarkılık Fantazi albüm çıkaran sanatçının bu ilk albümünde , söz ve müziği kendisine ait 2 şarkısı bulunmaktaydı ve merhum bestekar Suat Sayın' a ait 6 şarkıyı coveryapmıştı. 

Gönül Aydın ilk albümünde yer alan Sus Sus Sus , Gündüzüm Seninle , Bana Ait şarkılarına klip çekti. Sus Sus Sus klibinde Cumali Çöp ile Çalıştı. Gündüzüm Seninle ve Bana ait Kliplerinde yönetmen koltuğunda Erkan Nas yerini aldı. 3 Klip de iç ve dış mekandan oluşan renkli görüntülere sahip .  İlk albümün fotoğraflarını Zeynel Abidin Ağgül çekti. Aranjörlüğünde Ceyhun Çelik imzasını taşıyor .

2016 Yılında , tarzının dışında olsa da , sempati duyduğu Tasavvuf Müziğinin güzel örneklerinden , Bülbül Kasidesi ilahisi için stüdyoya giren sanatçı , bu çalışmasını Barış Müzik etiketiyle dijitalde yayınladı . Pr'ını Selim Akar'ın yaptığı projede fotoğrafları , Ermanİştahlı çekti . 

Sanatçının yeni albümü “Alaturka” yine Elenor Müzik etiketiyle tüm dijital platformda yayınlandı. Albümde 9 şarkı yorumlayan sanatçı , 2 de sürpriz türkü okudu.1950'lerde Sinop yöresine ait '' Ben Giderim Batum' a'' Türküsünü dilimizden düzenleyerek Gürcüce'ye çevirten sanatçı,iki kültürü kucaklamak adına Gürcü'lerinbeğenisine sundu. Bu albüm çalışması yaklaşık 7 ay sürdü.Albümün aranjörlüğünü Bülent Ateş üstlenirken , fotoğraf çalışması Veysi Akkaya ile gerçekleşti. 

Şarkılara klip çekmeyi düşünen sanatçı , '' Alaturka benim donanım, eğitim ve altyapımın özünü oluşturuyor. Yolu müzikten geçen herkesin , severek dinleyip okuduğu bu ölümsüz eserleri , gelin hep beraber söyleyelim '' diyerek albümü dinleyenlerin beğenisine sundu .

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Sporda Bayraklı farkı!
Sporda Bayraklı farkı!
Başkan Tugay’a “otobüs hattı” teşekkürü
Başkan Tugay’a “otobüs hattı” teşekkürü