KOSBİ, bölgenin gelişen ihtiyaçlarına cevap verecek yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Planlı şekilde yürütülen çalışmalar kapsamında hem altyapı hem de üstyapıda önemli projeler eş zamanlı olarak hayata geçiriliyor. Tamamlanacak yatırımlarla birlikte sanayi bölgesinde ulaşım güvenliği ve konforu artırılırken, üretim süreçlerinin daha verimli şekilde sürdürülmesine katkı sağlanması hedefleniyor.
KOSBİ'DE ALTYAPI VE ÜSTYAPIDA DEV ADIMLAR
Devam eden çalışmalar kapsamında, 2. Etap Derivasyon Kanalı Yapım İşi ile 1275 metre uzunluğunda betonarme derivasyon kanalı inşa ediliyor. Proje sayesinde yağmur suyu yönetiminin daha etkin hale getirilmesi ve bölgenin altyapısının güçlendirilmesi amaçlanıyor. Öte yandan 2. Etap 610 Sokak üstyapı ve asfalt işleri kapsamında 3000 metre uzunluğundaki güzergâhta yaklaşık 17 bin ton sıcak asfalt serimi gerçekleştirilecek. Bunun yanı sıra 3. Etap Gazi Bulvarı Üstyapı ve Asfalt İşleri kapsamında ise 1.710 metre uzunluğundaki yolda 18 bin 300 ton sıcak asfalt uygulaması yapılacak. Çalışmalar tamamlandığında sanayi bölgesindeki ulaşım daha güvenli, konforlu ve kesintisiz hale gelecek.
KOSBİ tarafından yürütülen yatırımlar, yalnızca mevcut ihtiyaçlara çözüm üretmekle kalmayıp bölgenin gelecekteki büyüme hedeflerini de destekliyor. Güçlü altyapı sayesinde sanayicilerin üretim süreçlerinin daha verimli işlemesi, lojistik faaliyetlerin kolaylaşması ve bölgenin rekabet gücünün artırılması hedefleniyor. KOSBİ, üyelerine daha kaliteli hizmet sunmak ve sürdürülebilir sanayi altyapısını güçlendirmek amacıyla yatırımlarını kararlılıkla sürdürürken, güçlü altyapının güçlü sanayi ve güçlü bir gelecek için en önemli unsurlardan biri olduğu anlayışıyla çalışmalarına devam ediyor.
KOSBİ'de altyapı yatırımları hız kesmeden devam ediyor
Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi (KOSBİ), sanayicilere daha güvenli, modern ve sürdürülebilir bir üretim ortamı sunmak amacıyla altyapı ve üstyapı yatırımlarını aralıksız sürdürüyor. Hayata geçirilen projelerle bölgenin ulaşım ağı güçlenirken, üretim süreçlerini destekleyecek modern bir altyapı oluşturuluyor.
08 Ağustos 2026 - 20:00


YORUMLAR