Başkan Fıçı CHP Genel Merkezi'ndeydi

Foça Belediye Başkanı Saniye Fıçı CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i makamında ziyaret etti, CHP grup toplantısına katıldı

Foça Belediye Başkanı Saniye Bora Fıçı CHP genel başkanı Özgür özel 'in ülke gündemini değerlendirdiği grup toplantısına katıldı. Özel'i makamında ziyaret etti.
 
CHP Grup toplantısında; Siyasetin dilinin yumuşaması, Türkiye'nin normalleşmesi ve ülkenin sorunlarının tek tek çözülmesi konularında kararlılık mesajı verildi.
 
Grup toplantısı sonrasında makamında; Foça Belediye Başkanı Saniye Bora Fıçı, Özel ile makamında görüştü. Foça’da hedeflediği başarı dolu, tertemiz ve şeffaf belediyecilik anlayışı için önceliklendirdiği çalışmalarından bahsetti.
 
Başkan Fıçı "Genel Başkanımız Özgür Özel’i makamında ziyaret ederek, Foça’da hedeflediğimiz başarı dolu, tertemiz ve şeffaf belediyecilik anlayışı için önceliklendirdiğimiz projelerimizi, sosyal belediyecilik uygulamalarımızı, hemşerilerimizin beklentilerini ve şimdiden kısa zamanda gerçekleştirdiğimiz çalışmaları kendisiyle paylaştım. Foça halkının selamlarını ilettim. Öncesinde Foça’da bizleri ziyaret eden, Ankara’da bizleri kabul eden, daha güzel bir Foça için bizlerle aynı heyecanı paylaşan, desteklerini sağlayan değerli Genel Başkanımıza gönülden teşekkür ederim" dedi